ARGENTINA SLAVI, I TO UZ NOVI SKANDAL: Ovo svetski šampion ne bi smeo sebi da dozvoli (FOTO)

Novosti online

20. 12. 2022. u 22:22

LIONEL Mesi i saigrači stigli su u Argentinu nakon osvajanja Svetskog prvenstva na mundijalu u Kataru. Golman "gaučosa" potrudio se da i danas bude u fokusu javnosti.

АРГЕНТИНА СЛАВИ, И ТО УЗ НОВИ СКАНДАЛ: Ово светски шампион не би смео себи да дозволи (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Dok su fudbaleri Argentine paradirali prestonicom Argentine paradiraju igrači, a utorak je proglašen državnim praznikom. Zato se širom ulica nalaze milioni ljudi.

Igrači su slavili u otvorenom autobusu, a Emilijano Martinez koji je napravio skandal tokom dodele zlatne rukavice, ponovo se potrudio da bude zapažen.

Čini se da golman Aston Vile ima neki problem sa zvezdom Francuske Kilijanom Mbapeom. Napadač PSŽ savladao ga je tri puta iz igre i jednom sa penala. Nakon meča u svlačionici prozivao ga je "minutom ćutanja", a sada je otišao i korak dalje.

Tokom slavlja je u rukama nosio lutku bebe na čijoj glavi je nalepio sliku Kilijana Mbapea. Igrač Aston Vile je ili podigao "prozivke" na neki viši nivo, ili je u pitanju veliko nepoštovanje i nepoznavanje pravila fer-pleja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)