JEZIVE SMRTI: Tragedije tokom dočeka fudbalske reprezentacije Argentine posle osvajanja Svetskog prvenstva u fudbalu 2022.

Novosti online

20. 12. 2022. u 17:49

ARGENTINA je po treći put postala šampion planete u fudbalu osvojivši Svetsko prvenstvo čiji je domaćin bio Katar, a po dolasku "gaučosa" u domovinu, među stotinama hiljada ljudi koji su ih radosno dočekali dogodile su se i neke tragedije.

ЈЕЗИВЕ СМРТИ: Трагедије током дочека фудбалске репрезентације Аргентине после освајања Светског првенства у фудбалу 2022.

FOTO: Tanjug/AP

Lionel Mesi i družina selektora Skalonija, koja je u antologijskom finalu savladala Francusku boljim izvođenjem jedanaesteraca, i to nakon spekatkularne drame i rezultata 3:3 posle 120 minuta, stigli su u Argentinu i dodatno podgrejali atmosferu.

Ona je bila "užarena" i tokom Mundijala, naročito kada je Argentina osvojila Svetsko prvenstvo, ali su se sada desila i najmanje dva nesrećna slučaja koja su dovela do smrtnih ishoda.

Naime, kako prenosi ruska agencija RIA Novosti, najmanje dve osobe su poginule u uvodnoj fazi dočeka.

Jedna je život izgubila usled pada sa krova, a druga osoba jer ju je udavila zastava Argentine.

Nju je, naime, taj navijač ili navijačica, imao vezanu oko vrata, a zastava se potom se uplela u točak motora kojim je ta osoba upravljala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)