Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić govorio je pred nekoliko desetina hiljada okupljenih u Splitu na dočeku hrvatskih fudbalera nakon Svetskog prvenstva. Nije mogao bez "branitelja" i pominjanja rata u Hrvatskoj ni ovaj put.

Komentari (5)

Morina

20.12.2022. 00:24

U kojoj si ti zabludi decko, da vam nije bilo natoa i nasih izdajnika, ne bi postojali, da ne idemo daleko u proslost, jer da vam nije bilo srba posle drugog svetskog rata, opet ne bi postojali. A posto ste ukinuli srbe u ljepoj vasoj, razmislite sta ce da vam se desi u buducnosti, vas nestanak je NEMINOVAN.

So Na Ranu

20.12.2022. 06:13

Zbog ovakvih tipova punih mržnje i koji su očigledno živeli i rasli sa tim čemerom, vrlo dugo će trebati da se ova zamena teza o "braniteljima" ispravi pa bi mogli da počnemo danas: od koga ste se to "branili" bando okupatorska? Isterali ste 250,000 svojih komšija iz njihovih domova tako da vaša "domovina" nikad neće biti ista. Veliki broj tih bivših komšija je verovatno navijao za vaše representativce pa ste im se lepo zahvalili. Hostapleru jedan!

Konan018

20.12.2022. 08:00

Tako je Srbi su glupi i vrlo brzo zaboravljaju kako ste ih klali i proterivali sa ognjišta oni će uvek navijati za vas šta god bilo.