NE, OVO NIJE BILA MESIJEVA MAJKA: Sada je poznato ko je žena o čijem zagrljaju je pričao ceo svet

Novosti online

19. 12. 2022. u 16:41

LIONEL Mesi juče je ispunio svoj najveći san i sa reprezentacijom Argentine, uspeo je da osvoji Svetsko prvenstvo, a nakon utakmice nije mogao da sakrije emocije. Na društvenim mrežama postao je hit video za koji su mnogi mislili da Mesi grli svoju mamu, ali se ispostavilo da to nije bila ona na terenu "Lusail" stadiona.

НЕ, ОВО НИЈЕ БИЛА МЕСИЈЕВА МАЈКА: Сада је познато ко је жена о чијем загрљају је причао цео свет

Foto: Printskrin

U centru pažnje se posebno našao jedan detalj koji je zbunio svetsku javnost. Naime, nakon završetka utakmice u direktnom prenosu videlo se kako je jedna žena prišla Mesiju da mu čestita.

On se oduševio kada je video ko je iza njega i srdačno ju je zagrlio, a mnogi su verovali da je to njegova mama Celia, koja je bila juče na tribinama stadiona.

Međutim, ubrzo nakon toga ispostavilo se da to nije Mesijeva mama jer su mnogi videli da je ona bila u plavom dresu, koji je inače rezervna garnitura Argentinaca, a te dresove izabrali su skoro svi članovi njegove porodice.

Argentinski mediji ubrzo nakon toga su rešili misteriju i objasnili o kome se radi. Naime, u pitanju je bila mama Serhija Aguera, Adriana, koja je takođe juče pratila utakmicu.

Foto: EPA-EFE/Julio Cesar Guimaraes

Poznato je da su Mesi i Aguero veliki prijatelji što se dokazalo i u Kataru. Na kraju se Mesi oduševio kada je video Adrianu koja je njemu prvo pritrčala kako bi mu čestitala jer je znala koliko mu ova pobeda znači.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)