LEPE VESTI ZA FRANCUZE: Vratili se u stroj Varan i Konate

G. Čvorović

18. 12. 2022. u 12:18

MISTERIOZNI virus pokosio je francusku reprezentaciju, ali "trikolorima" pred finale protiv Argentine od sinoć stižu lepše vesti.

ЛЕПЕ ВЕСТИ ЗА ФРАНЦУЗЕ: Вратили се у строј Варан и Конате

FOTO: AP/Tanjug

(Od stalnog dopisnika: PARIZ)

Rafael Varan i Ibraima Konate vratili su se treninzima dan pred meč. Nešto kasnije, tokom popodneva, na samo 24 sata pred finale, pridružio im se i Kingsli Koman. Pre toga, učinili su to rekovalescenti Adrijan Rabio i Dajo Upamekano.

Rukovodstvo "trikolora" ističe da se radi o prehladi i krivicu svaljuje na prekomernu klimatizaciju u Dohi, dok u javnosti ima i onih koji se pitaju da li se možda ne radi i o koroni.

Medicinska ekipa francuskog nacionalnog tima daje sve od sebe da bi osposobila najrovitije, mada se finale svetskog prvenstva igra i sa "jednom nogom". Ipak, najviše će moći da pruže najzdraviji. Zato, do poslednjeg trenutka, možda treba očekivati i neke iznenadne promene i pretumbacije u sastavu.

Ali, Dešan je i do sada imao mnogo problema sa povredama i bolešću među svojim  pulenima, pa je sa svime tim do sada vrlo uspešno izlazio na kraj.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)