"NEMA VIŠE MOGA SPASIOCA!" Nikolina Radunović tuguje za legendarnim asom, Siniša Mihajlović joj je spasao život na nestvaran način

V. K.

16. 12. 2022. u 21:51

ČULA sam, sve sam čula, ne mogu da verujem... Miha, moj spasilac, nema ga više... Da li je moguće? Užas! Ne mogu više, molim vas ne zamerite, mnogo mi je teško...

НЕМА ВИШЕ МОГА СПАСИОЦА! Николина Радуновић тугује за легендарним асом, Синиша Михајловић јој је спасао живот на нестваран начин

INTER, Foto AP

Ove reči orošene suzema jedva da je uspela da nam saopšti Nikolina Radunović iz Podgorice, devojka koja je verovatno najveći fan legendarnog fudbalera Siniše Mihajlovića u Crnoj Gori. Na društvenoj mreži "Fejsbuk" napisala je - "Jedan jedini čovek, Siniša Mihajlović".

A, prijateljstvo sa Mihom postalo je neraskidivo pre 21 godinu, kada je uspešno operisana u Rimu 19. aprila 2001. zahvaljujući pomoći Mihajlovića. Radost roditelja pri njenom rođenju pomutila je vest da ima srčane mane opasne po život. I tada je počela borba za malu Nikolinu, koja je trajala sve dok se nije pojavila ljudina - Miha. Na prostoru bivše Jugoslavije nije bilo moguće obaviti intervenciju. Šansa se pojavila u Londonu, ali se sredstva nisu mogla prikupiti.

Nikolina Radulović, Foto privatna arhiva

Radilo se o kompleksnoj srčanoj mani sa kojom se medicina do tada retko sretala. Siniša Mihajlović je sasvim slučajno saznao za Nikolinin problem, i preko njihovog zajedničkog prijatelja iz Borovog Sela kod Vukovara, ne znajući o kome se radi poručio - "Dovedite mi to dete"! Miha je već tada bio u Italiji, u Laciju, uspeo da mobiliše ceo tim. Najviše novca uplatio je upravo Miha, a ostatak fudbaleri rimskog kluba.

- Operisana sam i vratila se u život - kazala je jednom prilikom u razgovoru za "Novosti" Nikolina Radunović.

ČOVEK, FUDBALER, RODOLjUB...

KADA je saznala da Siniša boluje od teške bolesti bila je tužna i uplašena za njegov život. Napisala je poruku za koju nije očekivala da će izazvati buru u celom regionu. Reči su izlazile iz dubine duše:

- Jutro, 13. jul 2019... Prva vest koju čitam vezana je za Sinišu Mihaijlovića. "Bolestan je", kažu, "vodi životnu borbu." Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša - čovek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu... - napisala je tada Nikolina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)