PIKSI ĆE USKORO REĆI SVE! Selektor Srbije će otkriti ko ga sve minira

Nedeljko Iljukić

01. 12. 2022. u 09:00

SELEKTOR Srbije Dragan Stojković i njegovi igrači vrlo dobro znaju ko ovih dana na najprimitivniji mogući mačin "zavađa" sa Vlahovićem, ko je tobože video tuču Gudelja i Jovića, čija žena je bila sa kojim fudbalerom...

ПИКСИ ЋЕ УСКОРО РЕЋИ СВЕ! Селектор Србије ће открити ко га све минира

FOTO: Tanjug/AP

Naime, do Stojkovića i njegovog tima danima dolaze vesti o tome kako se u jednom ili dva srpska klupska centra (ne)moći danima smišljaju i u neformalne kanale plasiraju informacije o navodnim skandalima, svađama, tučama i intimnim aferama koje su, inače, duboko pogodile i porodice mnogih fudbalera.

Društvene mreže, portparoli pojedinih klubova koji plasiraju "proverene informacije" su ovde odigrali pokvarenu ulogu.

Kako saznajemo, selektor Stojković je spreman da o ovome uskoro priča javno.

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Švajcarske u petak od 20 časova po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu, koja se igra kad i Brazil - Kamerun, možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (31)