VELIKA ANKETA "NOVOSTI": Dokle će Srbija da dogura na Mundijalu u Kataru?

Novosti online

17. 11. 2022. u 15:22

FUDBALSKA reprezentacija Srbije nalazi se pred jednim od istorijskih trenutaka. Selektor Dragan Stojković Piksi ponovo je izgradio kult nacionalnog tima, a ceo narativ koji okružuje "orlovsko gnezdo" i kvalitet koji imamo sa pravom daju naciji nadu da se može dogoditi čudo u Kataru. Zato vas "Novosti" pitaju - kakva su vaša očekivanja, koliko visoko "orlovi" mogu da polete na Mundijalu?

ВЕЛИКА АНКЕТА НОВОСТИ: Докле ће Србија да догура на Мундијалу у Катару?

FOTO: FSS

Selektor Dragan Stojković Piksi već je odredio spisak putnika, a ostala je još samo jedna generalna proba do velike scene i premijere protiv moćnog Brazila. 

Za to vreme iz dana u dan sve jača fudbalska "groznica" trese naciju, a po fudbalskim kuloarima neretko se čuje kako bi Srbija mogla da bude najveće iznenađenje planetarne smotre.

FOTO: Fudbalski savez Srbije

Optimizam i euforija rastu, a kako čitalačka publika "Novosti" ocenjuje, koliko daleko će Piksijevi izabranici i miljenici nacije dogurati u Kataru?

Anketa

Dokle će fudbalska reprezentacija Srbije dogurati na Mundijalu u Kataru?

RASPORED SRBIJE U KATARU

Podsetimo, grupna faza Mundijala u Kataru igraće se od 20. novembra do 3. decembra. Osmina finala na rasporedu je od 3. do 6. decembra, četvrtfinale je 9. i 10. decembra, a polufinala 13. i 14. Meč za treće mesto je 17. a veliko finale 18. decembra. Srbija se nalazi u grupi  G, sa selekcijama Brazila, Švajcarske i Kameruna.

GRUPA G

1. kolo, 24. novembra

Švajcarska – Kamerun (Al Vakra) 11.00

Brazil – Srbija (Lusail) 20.00

2. kolo, 28. novembra

Kamerun – Srbija (Al Vakra) 11.00

Brazil – Švajcarska (Doha) 17.00

3. kolo, 2. decembra

Srbija – Švajcarska (Doha) 20.00

Kamerun – Brazil (Lusail) 20.00

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)