"DRUGU ZEMLJU NEMAMO, DRUGI KLUB NEMAMO": Delije na ovaj način pozvale sve pristalice na proslavu titule

Novosti online

23. 05. 2024. u 16:31

Crvena zvezda je osvojila sedmu uzastopnu titulu prvaka Srbije u fudbalu. Dominiraju crveno-beli, što su pokazali i u prolećnim duelima sa večitim rivalom Partizanom.

ДРУГУ ЗЕМЉУ НЕМАМО, ДРУГИ КЛУБ НЕМАМО: Делије на овај начин позвале све присталице на прославу титуле

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Poslednji meč u sezoni fudbaleri Zvezde igraju 25. maja protiv Čukaričkog na “Marakani”.

Ujedno je to i dan kad će navijači kluba iz Ljutice Bogdana da proslave šampionsku titulu, nadaju se i duplu krunu. “Delije” su pozvale sve simpatizere crveno-belih da 25. maja otkažu obaveze i dođu na “Marakanu”. 

- Delije, Zvezdaši imamo tu nesreću da živimo u vremenima u kojima živimo, dok mnoge druge zemlje imaju taj luksuz da im fudbal bude jedina “briga”. Navijaču Zvezde je mnogo toga bitno pored rezultata voljenog kluba. Mnogo toga se preklapa sa društvenim temama. Jako je teško u našoj zemlji biti navijač kao u zemljama gde je poslednji “problem” bio kada su liru menjali u evro. Mi drugu zemlju nemamo, drugi klub nemamo i želimo da bar tih 2 sata nedeljno pobegnemo od svega i da se skupimo na istom mestu koje nas je sve spojilo. Prvo smo tu došli zbog dve boje a kasnije smo se i ideološki povezali. Zato čekamo proslavu titule, odbrojavamo dane jer želimo da se opustimo, da uživamo u duploj kruni za koju smo se izborili. Oni na terenu ali i mi na tribinama. Sve što nas mori i tišti u subotu treba da pretvorimo u jedan ogroman spektakl. Da pobegnemo od svakodnevnice i sivila u koje smo svi zapali… Želimo taj dan da iskočimo iz toga, da vidimo nasmejane ljude, kolone ljudi koji idu ka stadionu - mestu na kome treba zaboraviti makar na ta dva sata sve probleme i brige. Da slavimo i da se radujemo tituli, kupu, saznanju da svakako idemo u Evropu. Ovo je prilika da budemo kolektivno srećni, što smo izgleda zaboravili da budemo. Zvezda ima svoju veličinu, a tribine našeg stadiona veliku težinu! Da proslavimo duplu krunu, da ostavimo sve muke po strani jer nas one svakako čekaju, stoji u saopštenju "delija". 

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE(T)! Devet dana posle operacije kolena - odlučio se na ovo (VIDEO)