ŠERIF JEDVA ČEKA PROSLAVU: Evo šta je golgeter Zvezde poručio navijačima

Novosti online

22. 05. 2024. u 13:44

Fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje izjavio je danas da očekuje spektakularnu proslavu 35. šampionske titule u istoriji kluba.

ШЕРИФ ЈЕДВА ЧЕКА ПРОСЛАВУ: Ево шта је голгетер Звезде поручио навијачима

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je osvojila Kup Srbije, pošto je sinoć u Loznici pobedila Vojvodinu rezultatom 2:1.

  - Ovo su moji prvi trofeji u karijeri. Mnogi su me pitali kada sam dolazio u Zvezdu, zašto nisam ostao u Adani. Međutim, moja želja je bila da osvojim trofej, to smo danas ostvarili, bili smo bolja ekipa. Dešavaju se ovakave situacije, bilo je dosta poništenih golova. Kada promašim šansu ili se desi da gol bude poništen, uvek se trudim da budem bolji i da postignem pogodak - rekao je Endiaje, prenosi zvanični sajt kluba.

Crveno-beli su osvojili četvrtu uzastopnu "duplu krunu".

  - Bilo mi je prelepo na terenu sa saigračima, igrali smo u sjajnom ambijentu. Uživali smo u ceremoniji i proslavi, ali je ovo samo početak filma koji će se nastaviti u subotu. Biće spektakl - dodao je Endiaje.

On je istakao da mu mnogo znači podrška trenera Zvezde Vladana Milojevića.

  - Milojević mi je ulio dosta samopouzdanja, rekao mi je da veruje u mene, kao i da je siguran da mogu da pomognem ekipi. To mi je mnogo značilo - zaključio je Endiaje.

Crvena zvezda će 25. maja na meču poslednjeg, 37. kola SLS protiv Čukaričkog organizovati proslavu šampionske titule. Crveno-beli su još ranije obezbedili 35. titulu u istoriji kluba.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!