ODZVANJAJU REČI LAZETIĆA: "Pecnuo" svoj nekadašnji klub

Novosti online

11. 05. 2024. u 12:44

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je pred meč protiv Čukaričkog da niko nije očekivao da njegova ekipa stigne na samo dva boda od Partizana i istakao da će se Topolčani do kraja boriti za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

ОДЗВАЊАЈУ РЕЧИ ЛАЗЕТИЋА: Пецнуо свој некадашњи клуб

FOTO: M. Vukadinović

Iznenađen je Lazetić lošom serijom Partizana.

 - Niko nije očekivao da ćemo doći na dva boda od Partizana, imali su prednost od 10 i sad su u nekoj ludoj seriji kad izgleda da ne mogu da pobede nikog. Mi ćemo gledati sebe i borićemo se za drugo mesto. U našoj svlačionici postoji jedna interna tabela koja nam je važnija od zvanične, i u njoj redosled nije isti. U našoj tabeli dobro stojimo i imamo plan da ispunimo svoje ciljeve. Probaćemo da do kraja igramo utakmice u kojima se mi pitamo, da igramo pozitivan i dinamičan fudbal u kojem znamo šta hoćemo s loptom - rekao je Lazetić na konferenciji za medije.

Šef stručnog štaba kluba iz Bačke Topole dodao je da je ovo kraj sezone kad svaka utakmica mnogo znači i kad nikome nije potrebna dodatna motivacija, jer svi znaju za šta da se bore.

  - Plej-of me raduje zbog kvalitetnih duela, sjajnih protivnika i mnogo golova. Uvek potenciram da je za nas Čukarički pravi rival i ideal, jer su uvek u vrhu. Tri godine za redom su bili treći i velika nam je satisfakcija što smo im u poslednje dve sezone uzeli primat. Ipak ne zaboravljamo da je ovo utakmica dve ravnopravne ekipe, da su oni samo zbog nekih kikseva zaostali za nama. Vidi se da imaju potencijal za više, čak i za Evropu. Mi se spremamo kao i uvek, izvešćemo najsvežiji i najbolji mogući tim za koji procenimo da može da dođe do rezultata - zaključio je Lazetić.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice