TEN HAG BESAN: "Sram vas bilo, ovo je fantastičan rezultat"

Novosti online

23. 04. 2024. u 14:40

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag nezadovoljan je reakcijom javnosti na plasman svog tima u finale FA Kupa.

ТЕН ХАГ БЕСАН: Срам вас било, ово је фантастичан резултат

FOTO: EPA

Junajted je na penale eliminisao drugoligaša Koventri siti, nakon što je ispustio 3:0 na "Vembliju" u nedelju, pa ga je pre eliminacije spasla VAR odluka u 121. minutu.

Uprkos plasmanu u finale, fudbalska javnost, što navijači što mediji, osuli su žestoke kritike po Junajtedu, kako zbog igre, tako i zbog reakcije fudbalera na pobedu.

- Sramotno od vas. Takvi komentari. Vrhunski fudbal se svodi na rezultate, mi smo se plasirali u finale i zaslužili smo to ne samo u ovoj utakmici već i u ostalim - rekao je Ten Hag.

Junajted je vodio 2:0 na poluvremenu, a 3:0 od 58. minuta. Međutim, Koventri postiže tri gola u poslednjih 20 minuta, treći u 95. iz penala i meč odlazi u produžetke.

- Izgubili smo kontrolu na 20 minuta i imali sreće na kraju, ali smo prošli u finale. Ovo je veliko dostignuće - rekao je Ten Hag.

Mančester junajted će drugu sezonu u nizu igrati finale FA Kupa, opet protiv gradskog rivala Sitija, koji je slavio prošle godine na Vembliju.

Finale FA Kupa zakazano je za 25. maj.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE TUŽAN DAN ZA MENE, SEVILJA JE MOJA LJUBAV Legenda tima odlazi na kraju sezone, od kluba ovo nije očekivao