"NEKAD MOŽEŠ DA KRIVIŠ SUDIJE ZA NEŠTO..." Golman Zvezde Omri Glazer imao šta da poruči Partizanu posle 173. večitog derbija

Novosti online

20. 04. 2024. u 21:41

Crvena zvezda i Partizan sastali su odigrali 173. prvenstveni "večiti derbi", a interesantno je posle meča reagovao golman crveno-belih, Omri Glazer, koji se osvrnuo i na "strelice" iz suparničkog tabora, nezadovoljnog kako je sudija Pavle Ilić delio pravdu.

НЕКАД МОЖЕШ ДА КРИВИШ СУДИЈЕ ЗА НЕШТО... Голман Звезде Омри Глазер имао шта да поручи Партизану после 173. вечитог дербија

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, posle vrlo burnog meča, Crvena zvezda je posle preokreta, golovima u 89. i 99. minutu pobedila Partizan.

- Bila je "luda" utakmica. Poveli su 1:0, ali smo mi nastavili da napadamo, kreiramo šanse i došli do izjednačenja. Nismo realizovali šanse, te su oni ponovo poveli, ali je karakter odigrao ključnu ulogu. Vratili smo se i to je veoma bitno. Uspeli smo da u takvom momentu nastavimo sa našom igrom, što će biti ključno u borbi za titulu. Već u sredu nas očekuje novi derbi. S obe noge smo na zemlji i hoćemo da nastavimo sa pobedama - počeo je Glazer u izjavi za klupski sajt.

 
I Glazer je podvukao karakter ekipe kao ključan faktor preokreta. 
 
- Večiti rival je znao da mora da pobedi i otvorili su utakmicu na dobar način, ali smo nakon primljenog gola, kreirali šanse, izjednačili, preokrenuli i pobedili, potpuno zasluženo. Što se spornih situacija tiče, Šerif nije napravio faul nad Markovićem, a penal je bio čist. Nekad možeš da kriviš sudije za nešto, ali danas to nije slučaj.
 
Ne misli Glazer da je Zvezda ovim osvojila titulu, iako ima +10 uz šest utakmica i 18 preostalih bodova.
 
- Derbi je pun emocija, ali nema opravdanja za naše primljene golove. Ipak, imamo još šest utakmica, i ništa nije rešeno. Želimo sve pobede do kraja - podvukao je golman crveno-belih.

Bonus video: Početak velike tuče navijača pred 173. večiti derbi i brza reakcija policije

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)