JEDNOG DANA DERBI JE TRAJAO DVA DANA: Večiti igrali kao nikada pre, utakmica ušla u istoriju srpskog fudbala

Novosti online

20. 04. 2024. u 20:25

Crvena zvezda i Partizan sastali su se ove subote kako bi odigrali 173. prvenstveni "večiti derbi", a taj meč je potrajao kao nijedan drugi kada se radi o međusobnim duelima našihj najuspešnijih fudbalskih klubova.

ЈЕДНОГ ДАНА ДЕРБИ ЈЕ ТРАЈАО ДВА ДАНА: Вечити играли као никада пре, утакмица ушла у историју српског фудбала

FOTO: Tanjug

Podsetimo, u veoma burnom meču Crvena zvezda je golovima u 89. i 99. minutu pobedila Partizan, a ta utakmica odlikovala se, uz brojne pogotke, šanse i neke nemile scene, još i činjenicom da je trajala - baš dugo.

Tačnije, zbog velikog korišćenja pirotenike, ali onda i golova, VAR-provera, brojnih izmena i nekoliko povreda, sudija Pavle Ilić je produžio drugo poluvreme za 15 minuta, no ono je trajalo čak 21 dodatni minut.

Meč je, dakle, završen u 111. minutu, maltene kao da su igrani produžeci, ali... prekida je zaista bilo, pa je derbi i potrajao koliko je potrajao.

Bonus video: Početak velike tuče navijača pred 173. večiti derbi i brza reakcija policije

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)