FRKA KAKVA SE NE PAMTI: Zvezda dala gol u 89. minutu 173. večitog derbija, igrači Partizana nisu mogli da veruju da je priznat! (VIDEO)

Novosti online

20. 04. 2024. u 20:10

Crvena zvezda i Partizan sastali su se u ove subote kako bi odigrali 173. prvenstveni "večiti derbi", a na samom kraju drugog poluvremena mreža se zatresla, a to je izazvalo burne reakcije gostiju.

ФРКА КАКВА СЕ НЕ ПАМТИ: Звезда дала гол у 89. минуту 173. вечитог дербија, играчи Партизана нису могли да верују да је признат! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Arena sport

Partizan je dvaput vodio, a onda je u 89. minutu došlo do situacije koja je oduševila "delije", a šokirala "grobare" i igrače crno-belih na terenu.

Lopta je krenula ka napadaču Zvezde, Šerifu Endijaeu, koji je bio brži od defanzivac Partizana Svetozara Markovića, a s kojim je ostvario kontakt.

Marković je pao, Endijae produžio i postigao gol, a iako su se gostujući fudbaleri ljutili i što je uopšte pogodak priznat, još burnije su reagovali kada je posle VAR provere - definitivno došlo do promene na 2:2 na semaforu stadiona "Rajko Mitić".

Evo i kako je sve to izgledalo:

 

Podsetimo, prenos izuzetno uzbudljivo meča Crvena zvezda - Partizan možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

Bonus video: Početak velike tuče navijača pred 173. večiti derbi i brza reakcija policije

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)