KEJN ŽELI MNOGO: "Verujemo da možemo..."

Novosti online

18. 04. 2024. u 12:26

Fudbaleri Bajerna iz Minhena plasirali su se u polufinalu Lige šampiona pobedom nad ekipom Arsenala 1:0 (3:2), a napadač Bavaraca Heri Kejn govorio je za medije posle meča.

КЕЈН ЖЕЛИ МНОГО: Верујемо да можемо...

FOTO: Tanjug/AP

On je rekao da su morali da "kopaju" da bi pobedili.

 - Neverovatna pobeda. Bila je ovo teška sezona za nas. Morali smo da se borimo, da kopamo. Znali smo da možemo da prelomimo kada imamo navijače na svojoj strani. Bila je tesna utakmica i sjajan gol Džošue. Plasman u polufinale je veliko dostignuće u kojem treba da uživamo - rekao je Hari Kejn.

Dodao je i da su ovakve utakmice uvek pomalo tvrde.

 - Mislim da je prvo poluvreme u ovakvim utakmicama uvek pomalo zatvoreno, a na poluvremenu smo rekli da želimo da budemo agresivniji, da ubrzamo tempo. Mogli smo da damo još neki gol, da olakšamo sebi, ali ovakve utakmice uvek su teške, treba ih izdržati - dodao je engleski napadač.

Bajern nema baš uspešnu sezonu, i Liga šampiona im je prilika da se poprave.

 - Očekujemo da pokušamo da osvojimo Ligu šampiona. Osvajali smo ligu 11 godina u nizu, možda nam je nedostajalo ritma. Sada treba da uživamo u Ligi šampiona - zaključio je Kejn.

BONUS VIDEO: ODBRANjEN PENAL SPASAO PARTIZAN: Jovanović junak crno-belih u Kupu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)