BEZ KANGE NA PANČEVCE: Zvezda danas protiv Železničara zatvara uobičajeni deo sezone

Đ. S.

14. 04. 2024. u 05:00

FUDBALERI Crvene zvezde danas (17.00) na stadionu "Rajko Mitić" utakmicom protiv Železničara spuštaju zavesu na ligaški deo domaćeg prvenstva. Crveno-beli će u plej-of kao prvoplasirana ekipa, što znači da će narednog vikenda dočekati Partizan kao domaćin u trećem ovosezonskom "večitom" derbiju. Susret sa Pančevcima, bića dobra prilika za Vladana Milojevića da isproba neke opcije i napravi dobro raspoloženje u ekipi pred sudar sa najvećim rivalom.

БЕЗ КАНГЕ НА ПАНЧЕВЦЕ: Звезда данас против Железничара затвара уобичајени део сезоне

FOTO: FK Crvena zvezda

- Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne u prolećnom delu prvenstva. Pred nama je poslednji meč u uobičajenom delu šampionata. Promenom trenera Železničar je zaigrao u drugom sistemu. Gospodin Dobrašinović je to već dobro pokazao dok je bio trener Novog Pazara. Odličan je taktičar, sigurno da nam neće biti lako. Očekujemo jako tešku utakmicu - rekao je Vladan Milojević - istakao je Milojević u najavi ovog meča.

Ostaje Zvezdin trener dosledan filozofiji da svakog rivala maksimalno poštuje, nevezano za njihovu poziciju na tabeli.

- Svaku utakmicu pripremamo na isti način, bez obzira na kom mestu na tabeli se nalazi protivnik. Svejedno je da li se ekipa bori za prvu poziciju, izlazak u Evropu ili opstanak u ligi, sigurno nas očekuje teška utakmica. Pripremili smo se na najbolji mogući način - dodaje Milojević.

Budući da mu preti suspenzija, Gelor Kange se neće danas presvlačiti.

- U ovom trenutku smo sigurni da Kanga neće nastupiti, pauziraće zbog žutih kartona. Ostali igrači su zasada spremni da nastupe - zaključio je šef struke crveno-belih.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)