NOVI ''TRIO'' U ZVEZDI: Fudbaleri iz omladinske ekipe crveno-belih Veljko Milosavljević, Andrija Maksimović i Adem Avdić priključeni su prvo

Filip Milošević

05. 04. 2024. u 16:30

Fudbaleri iz omladinskog pogona Crvene zvezde Veljko Milosavljević, Andrija Maksimović i Adem Avdić priključeni su prvom timu, saopšteno je na sajtu kluba.

НОВИ ТРИО У ЗВЕЗДИ: Фудбалери из омладинске екипе црвено-белих Вељко Милосављевић, Андрија Максимовић и Адем Авдић прикључени су прво

FOTO: FK Crvena zvezda

  Milosavljević i Maksimović su već imali priliku da debituju u seniorskom fudbalu - Milosavljević je po prvi put na teren kročio u susretu sa Trajalom u Kupu, kada je u 79. minutu zamenio Dragovića, dok je Maksimović prvi put Zvezdin dres obukao u utakmici protiv Radničkog iz Niša, takođe u Kupu Srbije.

Avdić je pažnju privukao nastupima u Omladinskoj ligi Srbije, sa samo 17 godina driblinzima i potezima na terenima iza juga Marakane konstantno je oduševljavao sve prisutne na utakmicama, a jedan je od najzaslužnijih momaka za plasman Srbije na Evropsko prvenstvo za kadete, koje će se igrati na Kipru ove godine.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA: Ovako je Aranđel Stojković dao gol za dramatičan trijumf Partizana protiv Voždovca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)