OTKRIVENO KO JE PLATIO KAUCIJU ZA DANIJA ALVESA: Ni Nejmar, ni Depaj, već...

M. Bl.

01. 04. 2024. u 22:44

ŠPANSKA novinarka Marisa Martin Blaskez otkrila je da je neimenovani brazilski magazin uplatio milion evra za kauciju kako bi Dani Alves bio pušten na slobodu.

ОТКРИВЕНО КО ЈЕ ПЛАТИО КАУЦИЈУ ЗА ДАНИЈА АЛВЕСА: Ни Нејмар, ни Депај, већ...

FOTO: Tanjug/AP

Jedan od najtrofejnijih brazilskih fudbalera je u februaru osuđen na četiri i po godine zatvora zbog silovanja devojke u jednom noćnom klubu, a sada je na videlo isplivalo da kauciju nisu platili ni Nejmar, ni Memfis Depaj kako se prvobitno pisalo, već brazilski magazin.

Razlog leži u činjenici da će oni zauzvrat dobiti intervju sa Alvesom u kojem će učestvovati i njegova bivša supruga Žoana Sanz.

- Magazin koji je popularan u Brazilu radi velike priče o važnim ljudima u državi, ali i svetu. Postoji čitav niz zahteva koji moraju biti ispunjeni - objasnila je Marisa Martin Blaskez.

Alves je u zatvoru bio od januara 2023. U startu je negirao sve optužbe, da bi kasnije u više navrata menjao iskaze.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona