REKLAMA KOJA BUDI NOSTALGIJU: Sećanje na ’99 i čuveni potez Bate Mirković, a onda 25 godina kasnije… (VIDEO)

Promo

29. 03. 2024. u 01:00

PORED nesumnjivih fudbalskih kvaliteta koje nekadašnji srpski fudbaler, Zoran Mirković, svakako poseduje, onaj sada već čuveni potez i crveni karton u 43. minutu utakmice protiv Hrvatske koja je donela plasman na EURO 2000 našoj zemlji, svakako je postao zaštitni znak legendarnog Batice.

РЕКЛАМА КОЈА БУДИ НОСТАЛГИЈУ: Сећање на ’99 и чувени потез Бате Мирковић, а онда 25 година касније… (ВИДЕО)

FOTO: Promo

Sada, tačno 24 godine kasnije, popularni Batica je ponovo u glavnoj ulozi. Doduše, ne na terenu, već na tribinama, jer zajedno sa kompanijom Meridianbet vodi navijače na EURO 2024 u Nemačkoj! Dobro poznato lice ponovo je na TV ekranima, a najnovija reklama oduševila je čitavu Srbiju.

Ne gubimo vreme, pogledajte kako se Zoran Mirković snašao u novoj ulozi:

https://youtu.be/7kotwEkcpLQ

Uz lavinu emocija i sećanja na dobra, stara vremena, ali i najavu novih uspeha – Zoran Mirković i srećni dobitnik kreću put Nemačke.

I nisu jedini – na tom putu možete i vi da im se pridružite i doživite nezaboravno iskustvo!

Da podsetimo, Meridianbet je odlučio da nagradi igrače i obezbedi im odlazak na EURO 2024! Pravilo za učešće je jasno: “Pogodi najveću kvotu”. Promocija važi za sve registrovane igrače na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikaciji, a ukoliko niste registrovani – kreirajte svoj nalog na OVOM LINKU i automatski dobijate i 4.000 dinara za online klađenje. Jedini uslov da biste ušli u konkurenciju za osvajanje nagrade je da u toku trajanja takmičenja uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 2.000 RSD

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)