KILIJAN MBAPE VEĆ ODLUČIO? Francuz otkrio kada će obelodaniti gde nastavlja karijeru

Александар Илић
Aleksandar Ilić

26. 03. 2024. u 08:31

NOVA transfer sezona, nova saga sa Kilijanom Mbapeom. Dok cela planeta očekuje da Francuz obelodani gde će nastaviti karijeru i sam napadač se oglasio.

КИЛИЈАН МБАПЕ ВЕЋ ОДЛУЧИО? Француз открио када ће обелоданити где наставља каријеру

FOTO: EPA

Kilijan Mbape otkrio je da će na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj biti neopterećen transferima i čiste glave.

- Moja budućnost? Do Evropskog prvenstva će se znati sve. Vrlo sam smiren u vezi sa tim. Moja budućnost više nije tema u klubu, niko više sa mnom ne razgovara o tome. Tu nema nikakvih briga. Igraću na Evropskom prvenstvu mirne glave. Uveren da ću učiniti velike stvari, istakao je napadač Francuske za "Telefut".

Transfer saga koja svakog letnjeg prelaznog roka puni stupce medija trebalo bi uskoro da dobije svoj epilog. Trebalo bi da je prelazak napadača Pari Sen Žermena u Real Madrid gotova stvar nakon što se, navodno, usmeno dogovorio sa Madriđanima da im se priključi na leto nakon isteka ugovora sa "svecima".

Iako još uvek nema zvanične objave, mediji iz Francuske i Španije tvrde da je Mbape pre mesec dana obavestio saigrače i osoblje u klubu, te da je svoju odluku saopštio predsedniku Naseru el Kelaifiju.

Podsetimo, Mbape je stigao u PSŽ 2018. godine iz Monaka u transferu "teškom" 180 miliona evra, što je i dalje drugo najveće obeštećenje u istoriji fudbala. Za Parižane je odigrao 297 utakmica, postigao 250 golova uz 106 asistencija. U tom periodu okitio se sa 13 trofeja, ali je Liga šampiona ono što mu je ostalo nedosanjan san.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)