ŠOKANTNE VESTI IZ JAPANA: Iniesta utajio milione evra

M. Bl.

24. 03. 2024. u 13:59

LEGENDARNI španski fudbaler Andres Iniesta nalazi se u ozbiljnom problemu pošto su japanske vlasti otkrile da je tokom boravka u ovoj zemlji (pet godina) izbegao plaćanje poreza u iznosu od 3.5 miliona evra.

ШОКАНТНЕ ВЕСТИ ИЗ ЈАПАНА: Иниеста утајио милионе евра

Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Bivši vezni igrač španske reprezentacije bio je član Visel Kobea od 2018. do 2023. godine, a Poreska uprava Japana je otkrila da nije prijavio prihode u vrednosti od 860 miliona jena (5,2 miliona evra), na koje treba platiti porez u iznosu od 580 miliona jena (3,5 miliona evra).

Poreska uprava Japana je zatražila od Inieste da uplati novac, a u protivnom će morati na sud. Iniesta je tokom pet godina u Visel Kobeu osvojio tri trofeja, među kojima i titulu prvaka. Za taj je klub ukupno odigrao 134 utakmice, uz učinak od 26 golova i 25 asistencija. Danas, kao 39-godišnjak, nosi dres Emirejtsa, kluba koji se nalazi u zoni ispadanja fudbalskog prvenstva Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Uz Iniestu, Japan su pokušali da prevare i golman Serezo Osake Kim Jin-Hjeon koji duguje 700 miliona jena (4,2 miliona evra) i napadač Nagoje Grampus Anderson Patrik koji duguje 600 miliona jena (3,6 miliona evra).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu