NEMA GOVORA O POVREDI: Haland demantovao navode o ozledi

Novosti online

21. 03. 2024. u 15:25

CENTARFOR Mančester sitija Erling Haland odbacio je danas navode da se povredio na treningu norveške reprezentacije. Haland je spreman za mečeve sa reprezentacijom Norveške protiv Češke u petak i Slovačke u utorak.

НЕМА ГОВОРА О ПОВРЕДИ: Халанд демантовао наводе о озледи

Tanjug/AP

Na fotografijama koje su u utorak objavljene u Norveškoj, moglo se videti da je Haland bio u bolovima na jednom treningu, ali lekar reprezentacije rekao je da nema problema sa povredom napadača.

Haland je na konferenciji za novinare u Oslu rekao da se dobro oseća.

- Nisam izašao sa treninga, ne znam ko je to napisao. Obavio sam pun trening, dobro se osećam i spreman sam da igram - naveo je on.

Posle reprezentativne pauze Halanda čekaju utakmice sa Mančester sitijem u Premijer ligi, FA kupu i Ligi šampiona, a u sva tri takmičenja ekipa brani titule.

Haland je bio najbolji strelac Premijer lige u prošloj sezoni, a postigao je najviše golova i u dosadašnjem delu ove sezone. On je već odsustvovao dva meseca zbog povrede stopala.

Otkrio je šta mu je uoči odlaska rekao trener Sitija Pep Gvardiola.

- Jedino što je Pep rekao je: 'Ako ne budeš dobro kada se budeš vratio, srediću te'. Lepo je igrati za svoju zemlju. Ali igrati protiv Arsenala naredni vikend i igranje protiv Češke na domaćem terenu je drugačije. Neću lagati, velika je razlika. Ali šta da radite? U kalendaru je što više utakmica, čini se da je to cilj - kazao je Norvežanin.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!