NEMAČKI NOVINAR TVRDI DA DILEMA VIŠE I NE POSTOJI: Kimih na leto odlazi iz Bajerna

M. Bl.

19. 03. 2024. u 14:22

BAJERN ostaje bez Džošue Kimiha (29), to je sada već poprilično izvesno. Ključni čovek prilikom osvajanja osam nemačkih i po jednog evropskog i svetskog trofeja Bajerna u poslednjih devet godina, na odlasku je iz kluba čiji je simbol.

НЕМАЧКИ НОВИНАР ТВРДИ ДА ДИЛЕМА ВИШЕ И НЕ ПОСТОЈИ: Кимих на лето одлази из Бајерна

Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Kimih je u Bajern došao iz Štutgarta 2015. za 8,5 miliona evra. Od tada je za Bajern kao desni bočni i defanzivni vezni odigrao 378 utakmica, postigao 41 i namestio 102 gola. Veliku vest o tome da odlazi iz Bajerna objavio je Florian Pletenberg, novinar "Skaja".

- I Bajern i Kimih slušaju ponude zainteresovanih. Bajern će prodati igrača ako dođe jako velika ponuda, dok je Kimih takođe spreman za odlazak. Tri su razloga koji Kimiha teraju na odlazak. Pre svega proboj Aleksandra Pavlovića, jer Bajern na njemu temelji tim budućnosti i to tako da on zauzme Kimihovo mesto na sredini - objasnio je Pletenberg.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)