KAKAV MEČ U DORTMUNDU: "Milioneri" pobedili PSV i plasirali se u četvrtfinale Lige šampiona

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

13. 03. 2024. u 22:53

FUDBALERI Borusije Dortmund pobedili su PSV sa 2:0 kao domaćini u revanšu osmine finala Lige šampiona i tako prošli u narednu fazu takmičenja.

КАКАВ МЕЧ У ДОРТМУНДУ: Милионери победили ПСВ и пласирали се у четвртфинале Лиге шампиона

FOTO: Tanjug/AP

"Milioneri" slave Džejdon Sanča koji je postigao prvi pogodak i najzaslužniji je što nemački klub nastavlja takmičenje u Evropi.

Izabranicima Edina Terzića je bila dovoljna ova pobeda od dva gola razlike, pošto je u prvom meču u Ajndhovenu bilo nerešeno - 1:1.

Igrao se 3. minut kada je engleski reprezentativac postigao vodeći pogodak za svoj tim. Vrlo lako je moglo da se dogodi da to bude jedini gol na ovom susretu.

Da tako ne bude pobrinuo se iskusni Marko Rojs koji je u petom minutu nadoknade povisio na 2:0 posle asistencije Niklasa Fulkruga.

Borusija Dortmund se tako pridružila Arsenalu, Barseloni, PSŽ-u, Mančester sitiju, Bajernu i Real Madridu. Poslednji učesnik četvrtfinala biće poznat kada se okonča utakmica Atletiko Madrid - Inter.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA KATAIJA: Sjajan prijem i završnica "desetke" Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)