RONALDO ŽELI NOVE "GALAKTIKOSE": Brazilac navija da Haland pređe u Real u budućnosti

S. R.

12. 03. 2024. u 14:57

ČUVENI brazilski fudbaler Ronaldo voleo bi da u Real Madridu vidi i sadašnjeg napadača Mančester sitija Erlinga Halanda. Nekadašnji as "kraljeva" smatra da bi dovođenje Norvežanina, uz Džuda Belingema i skoro izvesni prelazak Kilijana Mbapea bilo formiranje nove verzije "galaktikosa".

РОНАЛДО ЖЕЛИ НОВЕ ГАЛАКТИКОСЕ: Бразилац навија да Халанд пређе у Реал у будућности

FOTO: EPA

- Ukoliko bi prešao u Španiju to bi me podsetilo na "galaktikose", bilo bi ludo da sva trojica budu u istoj ekipi. To bio bila neverovatan tim, ubeđen sam bi napravili velike stvari. Takođe, to je i veliki izazov za trenera Karla Ančelotija da uklopi sve igrače, ali to bi bile slatke muke, jer je lakše izabrati između odličnih nego loših fudbalera. To ne bi bio problem za Italijana - ističe Ronaldo koji je bio deo originalne postave "galatikosa" koju su čini Bekam, Figo, Zidan..

Jedan od najdrovitijih centarforova smatra je teško odbiti "kraljevski klub".

- Transfer politika Real Madrida je uvek bila da žele da u klubu imaju najbolje fudbalere na svetu. Svi žele Halanda u svojim redovima. Siguran sam da je srećan u sadašnjem klubu. Međutim, videćemo šta će dogoditi u budućnosti - konstatovao je Ronaldo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!