"AKO NE BUDE IGRAO SALDANJA, ON ĆE POČETI DERBI": Igor Duljaj otkrio ko bi mogao da bude starter u duelu Crvena zvezda - Partizan

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

08. 03. 2024. u 13:46

U SUBOTU od 17 sati Crvena zvezda i Partizan odmeriće snage u Superligi Srbije. Trener crno-belih Igor Duljaj govorio je o predstojećem duelu, a tokom obraćanja medijima dotakao se i napadača Sameda Baždara.

АКО НЕ БУДЕ ИГРАО САЛДАЊА, ОН ЋЕ ПОЧЕТИ ДЕРБИ: Игор Дуљај открио ко би могао да буде стартер у дуелу Црвена звезда - Партизан

FOTO: M. Vukadinović

Mladi fudbaler "parnog valjka" je na poslednje dve utakmice postigao dva gola i našao se na širem spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Strateg Partizana je otkrio da će ovaj 20-godišnjak igrati umesto Mateusa Saldanje ukoliko Brazilac ne bude spreman za 172. večiti derbi.

- Drago mi je što se spominje Baždar, imali smo na pripremama ozbiljan razgovor on i ja, gde je rekao da želi da se fokusira samo na fudbal i pokazao je da ima veliki potencijal koji mora da iskoristi. Treneri, asistenti i njegove kolege, svi smo tu zajedno da mu pomognemo u tome, ako Saldanja ne bude u mogućnosti da odigra, mogu da kažem da će on početi utakmicu - rekao je Duljaj na konferenciji za novinare.

Podsetimo, crno-beli su lideri na tabeli sa 59 bodova, imaju jedan više od Crvene zvezde. U prvom meču ekipa iz Humske je trijumfovala sa 2:1.

BONUS VIDEO: BAŽDAR BRILjIRA: Ovako je asistirao za osmi gol Natha

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)