TUHEL PRED LACIO: "Sve je jasno, moramo da pobedimo sa dva gola razlike"

Novosti online

04. 03. 2024. u 19:21

Trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel izjavio je danas da veruje da će klub iz Minhena da izbori plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

ТУХЕЛ ПРЕД ЛАЦИО: Све је јасно, морамо да победимо са два гола разлике

FOTO: Tanjug/AP

Bajern je 14. februara u Rimu poražen od Lacija rezultatom 1:0 u prvom duelu osmine finala LŠ. Revanš meč je na programu sutra od 21 sat u Minhenu.

 - Situacija je jasna, moramo da pobedimo sa dva gola razlike dobro organizovan tim. Pritisak je igrati mečeve na vrhunskom nivou. Pritisak je potreban da bi se ostvarili vrhunski rezultati - rekao je Tuhel na konferenciji za medije, prenosi zvanični sajt kluba.

On je istakao da fudbaleri Bajerna imaju veliku želju da eliminišu Lacio.

 - Sutra nam je potrebno strpljenje. Ne smemo da izgubimo glavu, niti da se u potpunosti otvorimo. Nemamo vremena za gubljenje, imamo 90 minuta, moramo da napadnemo protivnika. Vreme je na strani Lacija, nama će biti potrebna mešavina hladnih glava i emocija. Nadam se da ćemo imati podršku navijača kako bismo ostvarili cilj i pobedili sa dva gola razlike - poručio je Tuhel.

Bajern je pre nekoliko nedelja objavio da Tuhel na kraju sezone napušta klub iz Minhena. Međutim, pojedini nemački mediji su objavili da bi Tuhel mogao već sutra da dobije otkaz ako Bajern ne izbori četvrtfinale LŠ.

 - Ne brinem da bi duel sa Laciom mogao da bude moj poslednji meč u Bajernu, a ne znam za ostale. Mogu da kažem da niko više od mene ne želi da pobedi na ovoj utakmici - istakao je Tuhel.

BONUS VIDEO: NOVI GOL PARTIZANA: Natho drugi put strelac protiv Železničara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu