NOVI SKANDAL U SVETU FUDBALA! Reporterka prijavila maskotu kluba za seksualno uznemiravanje

Filip Milošević

27. 02. 2024. u 16:45

Žizel Kumpelm reporterka koja je izveštavala sa utakmice Internasionala i Gremija u nedelju (3:2), prijavila je masoktu domaće ekipe za seksualno uznemiravanje.

НОВИ СКАНДАЛ У СВЕТУ ФУДБАЛА! Репортерка пријавила маскоту клуба за сексуално узнемиравање

FOTO: AP

Novinarka tvrdi da ju je maskota Internasionala seksualno uznemiravala, sve vreme je gestikulirala ka njoj a na kraju i pokušala da je poljubi.

- Ja sam bila jedina žena na terenu. Bilo je i drugih novinara, ali samo je meni to radio. Prišao mi je i zagrlio me. I stajao je tu grleći me. Imao je masku na sebi, pritisnuo mi je glavu i napravio gest kao da me ljubi. Mogla sam da čujem zvuk poljupca i da osetim njegov znoj - ispričala je reporterka.

Klub je objavio da je policiji dostavio snimke i fotografije kako bi mogli da istraže ove tvrdnje, ali i da je zaposleni koji nosio kostim maskote u nedelju suspendovan dok traje istraga.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave