KOSTA NEDELJKOVIĆ NE IGRA DERBI! Crvena zvezda oslabljena izlazi na megdan "večitom" rivalu, Partizanu

Z. Ćorović

27. 02. 2024. u 14:51

POTPISAO je zimus Kosta Nedeljković (18) ugovor sa Aston Vilom vredan osam miliona evra, ostao je u Zvezdi na pozajmici do leta, ali trener Vladan Milojević nije mogao da računa na njega ni na jednom od tri prvenstvena meča na startu drugog dela sezone.

КОСТА НЕДЕЉКОВИЋ НЕ ИГРА ДЕРБИ! Црвена звезда ослабљена излази на мегдан вечитом ривалу, Партизану

FOTO: M. Vukadinović

Kako stvari stoje, neće moći bar ni u dve naredne, jako teške utakmice - prvo sa ekipiom TSC u Bačkoj Topoli u subotu, a zatim i 172. večitom derbiju sa Partizanom, 9. marta na "Marakani".

Zbog povrede kuka, očekuje se nešto duže odsustvo mladog desnog beka, pa se o povratku na teren još ne razmišlja. Intervenisala je i Aston Vila molbom Zvezdi da Kosta krene sa treninzima i igrama tek kada se maksimalno oporavi.

Nedeljković je jesenji deo počeo u Grafičaru, pa je prekomandovan u Zvezdin tim, za koji je odigrao 18 mečeva, od toga četiri u Ligi šampiona. Nametnuo se kao brz i perspektivan igrač, Aston Vila ga je primetila i angažovala za lepe pare.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave