BARSELONA OSTAJE BEZ ČUVENOG IGRAČA: Još jedan as odlazi u Saudijsku Arabiju

Novosti online

25. 02. 2024. u 23:02

Golman fudbalskog kluba Barselona Mark-Andre Ter Štegen mogao bi na kraju sezone da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji, prenosi španski Relevo.

БАРСЕЛОНА ОСТАЈЕ БЕЗ ЧУВЕНОГ ИГРАЧА: Још један ас одлази у Саудијску Арабију

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Ter Štegen ima ugovor sa Barselonom do juna 2028. godine, ali španski mediji navode da je rukovodstvo Al Itihada poslalo bogatu ponudu nemačkom golmanu, kao i katalonskom klubu.

Relevo ističe da sportski direktor Al Itihada Ramos Planes nagovora Ter Štegena da prihvati ponudu kluba iz Saudijske Arabije. Takođe, podseća se da se katalonski klub nalazi u finansijskim problemima i da bi mogao da prihvati ponudu za Ter Štegena, koji je jedan od kapitena Barselone.

Španski mediji podsećaju da će Barselonu na kraju sezone da napusti trener Ćavi Ernandes, kao i nekoliko igrača, među kojima su Žil Kunde i Rafinja.

Ter Štegen (31) je član Barselone od 2014. godine, a za katalonski klub je branio na 398 utakmica. Al Itihad je peti na tabeli Profesionalne lige Saudijske Arabije sa 34 boda.

BONUS VIDEO: PUNA MREŽA "BRĐANA": Ovako je Zvezda došla do trećeg gola protiv Čukaričkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)