"SVE VIŠE OSEĆAM ZRELOST!" Samed Baždar oduševio "grobare" u Surdulici i pozvao ih: Hajde da slavimo titulu zajedno!

Novosti online

25. 02. 2024. u 16:07

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnik u Surdulici rezultatom 2:1 u meču 22. kola Superlige Srbije i time osigurali ostanak na čelu tabele i posle ovog vikenda. To je veoma obradovalo strelca jednog od golova, Sameda Baždara.

СВЕ ВИШЕ ОСЕЋАМ ЗРЕЛОСТ! Самед Баждар одушевио гробаре у Сурдулици и позвао их: Хајде да славимо титулу заједно!

FOTO: FK Partizan

Važnu pobedu crno belima protiv tima sa dna tabele doneli su kapiten Svetozar Marković u 70. i mladi napadač Baždar u drugom minutu nadoknade. Jedini strelac za domaći tim bio je Damir Šovšić iz penala, u poslednjim momentima utakmice.

- Meni, kao i svim ostalim napadačima je želja da postižemo golove u svakoj utakmici. Želeo sam, trudio sam se i znao sam da će doći kada bude trebalo - rekao je Samed Baždar posle utakmice.

Reklo bi se da ste do sad pametno igrali tokom celog meča i da se vidi zrelost u igri. 

- Ne bih komentarisao sebe, to bih prepustio drugima, ali naravno da iz utakmice u utakmicu sve više osećam zrelost. To je normalno za mlade igrače. Nije lako nekada ih „istrpeti", ali ako su pravi, moraju da pokažu kvalitet. Važno je da taj sam igrač želi da napreduje i onda sve dođe na svoje. Svaki dan je novi cilj i nova pobeda - potvrdio je Baždar.

S obzirom da je Partizan bio oslabljen ne igranjem Saldanje i Nikolića, sve oči su bile usmerene ka vama i potezima koje će te odigrati. Da li ste osećali dodatni pritisak?

- Uvek postoji ta doza pritiska, ali sam pokušao da ne razmišljam o tome već isključivo o zadacima u igri. Drago mi je da sam postigao gol, a njima želim, naravno, da nam se što pre priključe - rekao je Baždar.

Ostali ste u bliskim odnosima sa Mihajlom Ilićem, da li se redovno čujete, prati li igru Partizana?

- Naravno, čujemo se baš često. Prati sve i o svemu je informisan. Lepo se snašao i kao što ja i saigrači bodrimo njega u novoj sredini, tako je i on u svakoj utakmici uz nas - rekao je Baždar.

Šta je ono što bi ste najviše želeli u nastavku sezone, odnosno do kraja prvenstva?

- Želja mi je da nastavimo ovako do samog kraja i da u maju slavimo titulu sa našim navijačima - zaključio je Baždar.

Bonus video Izlazak na teren fudbalera Radničkog i Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)