ZVEZDA JE ZGROŽENA! Crveno-beli se oglasili hitnim saopštenjem za javnost

Novosti online

24. 02. 2024. u 18:58

Crvena zvezda je savladala četvrtoplasirani Čukarički u 22. kolu Superlige Srbije, a odmah posle tog meča se oglasila saopštenjem za javnosti. I to vrlo oštrim.

ЗВЕЗДА ЈЕ ЗГРОЖЕНА! Црвено-бели се огласили хитним саопштењем за јавност

FOTO: Nebojša Paraušić

Podsetimo, u vrlo zanimljivoj utakmici Crvena zvezda je pobedila Čukarički, ali i dalje ima bod manje od Partizana koji je ranije tokom dana pobedio poslednjeplasirani Radnik u Surdulici.

Baš povodom te utakmice crno-belih, oglasili su se sa Marakane i to saopštenjem koje je dostavljeno medijima, a koje glasi ovako:

"Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe.

Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobedi i ciljano im pomogao.

Srđan Jovanović / Foto EPA

Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli. Kad god ima priliku on svojim odlukama utiče na neregularnost takmičenja i svojim odlukama direktno doprinosi pobedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku. 

Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Oni, očigledno, nisu nimalo zadovoljni činjenicom da je prvobitna odluka o dosuđenom penalu za Radnik, pri rezultatu 0:0, promenjena - upravo na intervenciju iz VAR sobe.

BONUS VIDEO: "Delije" imale poruku za Rusiju na meču Crvena zvezda - Voždovac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!