JUNAJTED RAZOČARAO NAVIJAČE: "Crveni đavoli" doživeli neverovatan potez u Premijer ligi

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

24. 02. 2024. u 18:24

MANČESTER junajted ponovo je razočarao svoje navijače. "Crveni đavoli" prekinuli su seriju od četiri vezana trijumda u Premijer ligi, pošto su poraženi od Fulama na "Old Trafordu" sa 1:2.

ЈУНАЈТЕД РАЗОЧАРАО НАВИЈАЧЕ: Црвени ђаволи доживели невероватан потез у Премијер лиги

FOTO: Tanjug/AP

Nije mogao Erik ten Hag da računa na Rasmusa Hojlunda koji u poslednje vreme igra sjajno. Njega je zamenio mladi Omari Forson koji je igrao u prvom poluvremenu, ali nije mnogo pokazao.

Golova u prvom poluvremenu nije bilo u prvih 45 minuta, ali moglo je da ih bude, no šanse nisu koristili Diogo Dalo na jednoj, odnosno Rodrigo Munjiz i Andreas Pereira na drugoj strani.

Očekivalo se da Junajted doda gas u nastavku i krene po sva tri boda. Umesto toga u 65. minutu Kelvin Bejsi je šokirao sve na "Old Trafordu".

Ipak, domaćin je uspeo nekako da poravna rezultat. Igrao se 89. minut kada je Hari Megvajer doneo izjednačenje domaćem timu. Pošto je meč bio produžen za devet minuta bilo je dovoljno vremena da "crveni đavoli" naprave preokret, ali umesto toga usledio je šok.

Aleks Ivobi je u 97. minutu postigao gol za Fulam i doneo drugi premijerligaški trijumf "kolibarima" na poslednjih pet susreta.

Junajted je sada na šestom mestu na tabeli sa 44 boda, dok je tim iz Londona na 12. mestu sa 32.

BONUS VIDEO: SPRETNO: Gol kojim je Šerif Endiaje pogurao Zvezdu ka pobedi nad Čukaričkim

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)