"NEOBIČNO JE KADA JE MOJE DETE SA DRUGE STRANE" Vladan Milojević o Čukaričkom, kadrovskim problemima, Kataiju, Krasou...

Александар Илић
Aleksandar Ilić

23. 02. 2024. u 16:06

FUDBALERI Crvene zvezde u okviru 22. kola Mocart bet Superlige Srbije dočekuju Čukarički. Meč se igra od 16 časova na stadionu "Rajko Mitić", a trener domaćih, Vladan Milojević izneo je svoja očekivanja.

НЕОБИЧНО ЈЕ КАДА ЈЕ МОЈЕ ДЕТЕ СА ДРУГЕ СТРАНЕ Владан Милојевић о Чукаричком, кадровским проблемима, Катаију, Красоу...

FOTO: FK Crvena zvezda

Strateg Zvezde analizirao je prethodni duel sa Čukaričkim, timom koji je vodio pre dolaska na "Marakanu".

- Utakmica koja je odigrana u prvom delu sezone je u potpunosti drugačija od one koja je pred nama. Očekujem drugačiji pristup. Imaćemo protivnika koji je u vrhu srpskog fudbala, Čukarički je to pokazao prošle godine, kao i prethodnih sezona. Radi se o ekipi koja je igrala grupnu fazu Lige konferencija, što je velika stvar za njih. Imaju izbalansiranu ekipu, dobre mlade, ali i starije igrače. Očekuje nas teška utakmica – počeo je Vladan Milojević.

Žan Filip Kraso se nakon osvajanja Afričkog kupa nacija pridružio ekipi.

- Nikada nisam govorio o startnoj postavi. Imamo još jedan trening. Kraso nam se nedavno pridružio i dobro trenira. Sigurno da je dosta odsustvovao, igrao je na Afričkom kupu nacija, te je u takmičarskom ritmu. Igralo se bez mnogo treninga. Procenićemo da li će nastupiti na sutrašnjem duelu.

Istakao je Milojević da podjednako računa na sve mlade igrače.

- Nema tu prvih opcija. Iza nas su dve različite utakmice, a meč protiv Čukaričkog će takođe biti duel za sebe, koji pripremamo na drugačiji način u odnosu na utakmice koje smo odigrali. Razmišljamo samo o narednom duelu, tako da ćemo videti kroz analize ko će početi meč. Tražim najboljih 11 igrača sa kojima mogu da postignem željeni rezultat.

Osvrnuo se šef stručnog štaba crveno-belih i na zdravstveni bilten igrača.

- Vraća nam se Marko Stamenić, dok će Aleksandar Katai preskočiti i ovaj meč. Na sve ostale igrače mogu da računam.

Govorio je iskusni stručnjak o povratku Kataija na teren.

- Očekujemo brz povratak Kataija, ne želimo da ubrzavamo proces. Hoćemo da izbegnemo situaciju u kojoj je počeo da trenira, pa da se ponovo nešto desi. Medicinski tim brine o tom delu oporavka i dok god ne budem dobio „zeleno svetlo“ od njih, neću rizikovati.

Za Čukarički nastupa sin Vladana Milojevića, protiv kog strateg crveno-belih ima statistiku od šest pobeda na isto toliko odigranih utakmica.

- U početku mi je bilo neobično kada se moje dete nalazilo preko puta terena. Nemanja je zreo fudbaler, izrastao je u dobrog igrača. Nadam se da ćemo zadržati tu tradiciju. Moramo da obratimo pažnju na njega, kao što gleda on, tako i ja, svako razmišlja o svojoj ekipi – zaključio je Vladan Milojević.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024