KRAJ ZA STANKOVIĆA I PEŠIĆA: Ferencvaroš poražen, evropska priča je gotova

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

22. 02. 2024. u 23:03

FUDBALERI Ferencvaroša poraženi su i u revanš meču šesnaestine finala Lige konferncija od Olimpijakosa sa 1:0 i na taj način su završili evropsku priču za ovu sezonu.

КРАЈ ЗА СТАНКОВИЋА И ПЕШИЋА: Ференцварош поражен, европска прича је готова

FOTO: AP/Tanjug

Izabranici Dejana Stankoviću ne samo da nisu uspeli da nadoknade minus od 1:0 iz prvog meča, već su opet poraženi identičnim rezultatom pred svojim navijačima.

Gosti su u najgorem mogućem trenutku po domaće stigli do prednosti. Igrao se 45. minut kada je Ajub el Kabi bio precizan sa bele tačke. Ispostavilo se da je to bio jedini pogodak na utakmici.

Fudbaler iz Maroka je bio strelac i u prvom susretu na "Jorgos Karaiskakis" stadionu i zato može sa punim pravom da se kaže da je on heroj velikana iz Pireja.

"Fradi" su pokušali sve da u nastavku meča dođu do preokreta, ali u tome nisu uspeli. Na samom startu drugog poluvremena Stanković je na teren poslao i bivšeg napadača Crvene zvezde, Aleksandra Pešića, ali ni on nije uspeo da promeni stanje na semaforu.

Ferencvaroš se sada okreće obavezana u prvenstvu Mađarske. U nedelju od 17.30 gostuju Ujpeštu u velikom derbiju tamošnjeg šampionata.

BONUS VIDEO: MAKSIMOVIĆ ZA "NOVOSTI": Iz opuštene igre dolaze rezultati, blizu smo Evrope

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024