TANKA PRELAZNA OCENA: Velikani raočarali u Ligi šampiona

N. I.

22. 02. 2024. u 19:54

POMPEZNE najave, ali 90 minuta tankog fudbala. Ovo je opšti utisak navijača i medija posle prvih mečeva osmine finala Lige šampiona koje su u četvrtak odigrali Porto - Arsenal i Napoli-Barselona.

ТАНКА ПРЕЛАЗНА ОЦЕНА: Великани раочарали у Лиги шампиона

FOTO: Tanjug/AP

U Portugaliji teško izvojevanih 1:0 za domaćina koji je golom u nadoknadi vremena uspeo da stekne mršavu prednosti protiv favorizovanog engleskog velikana pred revanš u Londonu.

Meč u Napulju je bio posebna priča. Emotivno najavljen kao duel dva nekadašnja kluba Dijega Armanda Maradone baš na stadionu "Maradona", pretvorio se u mučenje gledalaca i fudbalske lopte. Konačnih 1:1 još i dobro zvuči ako se uzme u obzir 90 i nešto minuta dosadne predstave u kojoj su gosti poveli golom Roberta Levandovskog u 60. minutu. Bio je to znak da Poljak opravdava svoj visoki ugovor sa Kataloncima, ali i dokaz da će se Barselona verovatno pitati za sve u ovom dvomeču.

Napoli je do izjednačenja i nade pred revanš na "Monžuiku" došao pogotkom Nigerijca Viktora Osimena. I to je sve što je bilo vredno za videti, ali i pomenuti u duelu ova dva kluba čijeg bi se majstorstva u fudbala prvi sigurno postideo pokojni Maradona...

Kako li će izgledati revanš mečevi ova četiri tima, veliko je pitanje posle blage uspavankekoja je viđena u sredu uveče. Jasno je samo da će Arsenal morati da "zapinje" u Londonu, kao i Barselona na Olimpijskom stadionu, svojoj privreenoj kući dok se ne završi renoviranje "Nou Kampa".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!