"DELIJE" GLEDAJU I TRLJAJU OČI: Milan Pavkov u crno-belom dresu jedva čeka meč sa Zvezdom

Tanjug

20. 02. 2024. u 22:06

NOVI fudbaler Čukaričkog Milan Pavkov rekao je da želi da se što pre spremi i zaigra za "brđane" i dodao da je glavni cilj da sa novim klubom izbori plasman u Evropu.

ДЕЛИЈЕ ГЛЕДАЈУ И ТРЉАЈУ ОЧИ: Милан Павков у црно-белом дресу једва чека меч са Звездом

FOTO: M. Vukadinović

Visoki napadač već je odradio prvi trening sa timom.

- Upoznao sam sve momke, obavio razgovor sa šefom stručnog štaba, odradio prvi trening. Neke od novih saigrača sam poznavao i od ranije. Prvi utisci su pozitivni, verujem da će tako i ostati. Ekipa je mlada, voljna da radi i što je najbitnije željna rezultata. Uz nekoliko iskusnih igrača to je jedna zaokružena i zdrava priča - rekao je Pavkov u uzjavi dostavljenoj "Tanjugu".

Ovaj 30-godišnjak će iskustvom imati šta da kaže i pokaže brojnim mladim i talentovnim momcima u belo-crnim dresovima.

- Uvek volim da posavetujem mlađe igrače, da podelim iskustva. Nadam se da ćemo svi zajedno da napravimo rezultat, i da Čukarički ostane zdrava sredina, sa sjajnim odnosom mlađih i starijih igrača.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je prošao pripreme sa Al Fejhom, sa kojom je kasnije sporazumno raskinuo ugovor.

- Prošao sam čitav trenažni proces u Abu Dabiju sa sad već bivšim klubom. Imao sam kratku pauzu, radio sam individualno. Nadam se da ću uskoro biti maksimalno spreman i da ću moći da pomognem ekipi. Verujem da mi je potrebno nekih sedam dana adaptacije, želim što pre na teren.

Sudbina je tako htela, Pavkov bi mogao da debituje za Čukarički već u duelu protiv Crvene zvezde (subota, 16 časova, stadion "Rajko Mitić").

- Prvi cilj je da se što pre spremim, želim da budem na visokom nivou. Da li će to biti dovoljan period do meča sa Crvenom zvezdom, videćemo u narednim danima.

Lične ambicije nikad nije stavljao ispred klupskih.

- Sve je podređeno timskim ambicijama, da zajedno sa ovim momcima ostvarimo što bolji uspeh, što bolji plasman na tabeli, da se izborimo za Evropu, a videćemo sa koje pozicije.

Priznao je momak iz Begeča da se teško navikavao na život u Saudijskoj Arabiji i da mu je prijao povratak u otadžbinu.

- Nisam ni bio dugo van Srbije, godinu i po dana sam bio u inostranstvu. Drago mi je da sam se ovde vratio, drago mi je što sam u Čukaričkom, u klubu koji je zdrava sredina, klub koji već godinama unazad stoji čvrsto na nogama. Naišao sam na sjajan odnos svih u klubu, uprave, stručnog štaba, igrača, zaposlenih. Drago mi je da sam ovde, sve smo se vrlo brzo dogovorili, nadam se na obostrano zadovoljstvo - zaključio je Pavkov.

Podsetimo, napadač "brđana" je navijačima Crvene zvezde ostao u odličnom sećanju zbog golova protiv Liverpula, Milana, Partizana... a sada će možda na "Marakani" za Čukarički debitovati baš protiv kluba u kome je ostavio veliki trag.

BONUS VIDEO: "BILO JE VELIKO ISKUSTVO IGRATI SA TAKVIM MAJSTOROM": Kaluđerović o Kanuteu, i bogatoj karijeri

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!