ODLAZAK LEGENDE: Roj Hodžson napustio Kristal Palas

Novosti online

19. 02. 2024. u 17:37

Roj Hodžson posle više od šest godina, i 200 utakmica kao prvi strateg Kristal Palasa odlazi sa pozicije glavnog trenera, objaviljio je londonski klub.

ОДЛАЗАК ЛЕГЕНДЕ: Рој Хоџсон напустио Кристал Палас

FOTO: Profimedija

 - Ovaj klub je jedinstven i puno mi znači. U potpunosti sam uživao tokom šest godina kao trener Kristal Palasa i zato što sam dobio priliku da radim ono što volim sa vrhunskim fudbalerima i ostalim kolegama. Odluku sam doneo na osnovu aktuelnih okolnosti, za klub je najvažnije da planira svoju budućnost. Zato podnosim ostavku, kako bi klub ranije mogao da se posveti svojim planovima i narednom menadžeru - izjavio je engelski stručnjak

Iskoristio je ovu priliku  Hodžson i da se zahvali svima koji su bili uz njega tokom ovog perioda.

 - Želim da se zahvalim prvom čoveku kluba Stivu Parišu, američkim partnerima, mojim saradnicima i ostalima sa kojima sam sarađivao na pomoći i podršci. Posebno hvala mom prijatelju i asistentu Reju Luingtonu, trenerima Dinu Kiliju i Pediju Mekartiju, kao i članovima skaut i analitičke službe, kao i lekarskom timu. Hvala i igračima, bilo je zadovoljstvo trenirati vas. Uveren sam da će navijači nastaviti da u potpunosti podržavaju Palas - zaključio je iskusni strateg.

Tokom karijere Hodžson je vodio još Halmštads, Bristol Siti, Erebro, Iserniju, Malme, Lenjano, Vigor Lameziju, Pergokremu, Ksamaks, Švajcarsku, Inter, Blekburn, Grashopers, Udineze, Ujedinjene Arapske Emirate, Kopenhagen, Viking, Finsku, Fulam, Liverpul, Vest Brom, Englesku i Votford.

BONUS VIDEO: JOŠ JEDAN DEBITANT SE UPISAO U STRELCE: I Goh zatresao mrežu IMT-a

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)