"ZA IZDAJNIKA NEMA MESTA!" Crnogorci brutalno udarili po fudbaleru Zvezde

Novosti online

14. 02. 2024. u 12:55

Novi selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Robert Prosinečki izjavio je da će učiniti sve da u nacionalni tim vrati Mirka Ivanića, ali navijači se ne slažu sa tim.

ЗА ИЗДАЈНИКА НЕМА МЕСТА! Црногорци брутално ударили по фудбалеру Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Naime, Ivanić ne igra za Crnu Goru posle odbijanja da nastupi protiv takozvanog Kosova 2019. godine. Pre pet godina Mirko Ivanić, Filip Stojković, kao i tada selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković, odbili su da igraju protiv lažne države pred kvalifikacioni meč za EURO 2020. Ova odluka koštala je selektora mesta na klupi, a Ivanić je kasnije otkrio da niko nije mogao da ga natera da igra protiv takozvanog Kosova.

- Zvezda je moj klub i pratim sve što se tamo dešava. Ivanić je već godinama lider te ekipe i nema sumnje da bi nam takav igrač mnogo značio u reprezentaciji - diplomatski je rekao u emisiji "Fudbal fest" na RTCG Robert Prosinečki.

Oglasili su se brzo navijači koji sebe nazivaju "Ultra Crna Gora". Poručili su da ne žele Robiju da se mešaju u odluke, ali da "za izdajnike nema povratka u reprezentaciju", pa je nastao rat navijača na društvenim mrežama.

- Povodom glasina koje su se danas pojavile u pojedinim medijima nakon izjave selektora Prosinečkog oko eventualnog povratka Ivanića u našu reprezentaciju, dužnost nam je da javno iskažemo svoj stav. Do sada se nijednom selektoru nismo mešali u odluke, sadašnji izabranik ima našu podršku, ali za izdajnike našeg dresa povratka u reprezentaciju nema! Svako odgovara za svoje odluke a naš stav je jasan - izdajnik jednom, izdajnik za vazda", piše u saopštenju navijača.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)