ŠTA OVO BI?! Arsenal je tako razbio Vest Hem, da su od stida hiljade njegovih navijača "bežale" sa stadiona već na poluvremenu (VIDEO)

Novosti online

11. 02. 2024. u 17:03

Fudbaleri Arsenala demolirali su ekipu Vest Hem junajteda rezultatom 0:6. Tako su nastavili pobedniči niz, pa je posle Liverpula, pao i gradski rival, i to u gostima.

ШТА ОВО БИ?! Арсенал је тако разбио Вест Хем, да су од стида хиљаде његових навијача бежале са стадиона већ на полувремену (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Od početka utakmice "tobdžije" su imale inicijativu. Ređali su se napadi, međutim nedostajala je završnica. Ali, nije to trajalo večno.

Tako je bilo sve do 32. minuta kada je Vilijam Saliba načeo mrežu Areole posle kornera. Perfektan centaršut Deklana Rajsa direktno na Salibu - i to je bilo dovoljno za 1:0 (VIDEO).

Mreže su mirovale narednih devet minuta, a potom je krenula petominutna rapsodija ekipe Arsenala. Najpre je Bukajo Saka iznudio jedanaesterac, a zatim ga i realizovao i postigao svoj prvi gol na ovom veču a drugi za svoj tim (VIDEO)

Samo tri minuta kasnije, Gabrijel Magalhas je postigao novi gol. Ponovo je Rajs bio taj koji je sjajno šutirao, ovoga puta iz slobodnog udarca a Magalhas je bio u pravo vreme na pravom mestu (VIDEO).

Tu nije bio kraj goleade u prvom poluvremenu. U drugom minutu sudijske nadoknade sjajnom akcijom Martina Odegarda i Leandra Trosara, prednost Arsenala povećana je na 4:0. Trosar je bio strelac (VIDEO).

Drugo poluvreme počelo je mirno. Pokušao je David Mojes da izmenama prodrma ekipu "čekićara", ali nije uspelo. Oko 18 minuta nije bilo velikih prilika, a onda je Bukajo Saka odlučio da stavi tačku na ovaj meč. Ponovo mu je pomogao Odegard koji ga je sjajno pronašao, a Saka pokazao svoje veštine, lako prošao svoje čuvare i peti put matirao Areolu (VIDEO).

Konačno se i Rajs upisao u listu strelaca. Dvostruki asistent na ovom meču postigao je i najefetniji gol: U akciji u koja je delovala prilično nesigurno, lopta se dokotrljala do Deklana Rajsa koji ju je dočekao na nekih 30-ak metara i vrlo efektno u levi ugao gola (VIDEO).

Nakon šestog pogotka, Mikel Areta je odlučio da odmori nosioce igre, a rezervisti su mirno priveli meč kraju ne dozvolivši protivniku da postigne ni počasni gol.

Nakon ovog meča, "tobdžije" su dokazale da su ozbiljan kandidat za titulu, jer zaostaju za ekipom Liverpula samo dva boda, a forma im je u ozbiljnom usponu od nove godine. Sa druge strane ekipa Vest Hema je posle ovog debakla ostala na 36 bodova i osmoj poziciji na tabeli, ali ostala i da se pita "Šta ovo bi?!".

Pitali su se to već na poluvremenu i navijači "čekićara", koji su masovno, u hiljadama, napuštali stadion tokom velikog predaha:

BONUS VIDEO: MALO SREĆE NIJE NA ODMET: Gol kojim je Olajinka doneo 2:0 Zvezdi protiv Voždovca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024