VAN DAJK KAPITENSKI: Prekretnica meča je bila moja odgovornost

Novosti online

05. 02. 2024. u 12:56

FUDBALERI Liverpula su doživeli težak poraz u nedelju od ekipe Arsenala. Tobdžije su na svom stadionu slavile sa 3:1, a na udaru kritika najviše se našla odbrana ekipe Jirgena Klopa.

ВАН ДАЈК КАПИТЕНСКИ: Прекретница меча је била моја одговорност

FOTO: AP

Komandant defanzivne linije gostiju Virdžil van Dajk preuzeo je punu odgovornost za poraz koji je njegova ekipa doživela na stadionu "Emirejts".

 - Bio je to težak dan za nas. Gol za 2-1 (koji je postigao Martineli) – preuzimam punu odgovornost za to. Bio je to veliki trenutak na utakmici. Trebalo je da donesem bolju utakmicu i to je bolna tema. Moram da kažem da je prekretnica meča bila moja odgovornost. To želim da raščistim. Oporaviću se od toga - rekao je Van Dajk posle utakmice. 

Van Dajk se izvinio i navijačima. 

 - Alison me je dodirnuo i nisam mogao da otklonim opasnost, ali ja sam kriv. Žao mi je što su navijači došli i gledali ovaj meč. Bio je to nepotreban poraz -  kazao je holandski defanzivac.

Liverpul i dalje drži prvo mesto na tabeli Premijer lige sa 51 bodom, dok ih Arsenal prati, ali samo sa dva boda zaostatka. Treće i četvrto mesto dele ekipe Aston vile i Mančester sitija sa 46 bodova, s tim što "građani" imaju i dve utakmice manje.

BONUS VIDEO: ZVEZDA POČELA PRIPREME: Vladan Milojević odradio prvi trening po povratku u klub

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024