ODGOVOR GAZDI: Ceo Napulj slavi momka iz južne srpske pokrajine, a ima i zašto!

Novosti online

13. 01. 2024. u 18:10

Napoli je prošle sezone briljirao u italijanskom šampionatu, titulu je osvojio prvi put još od onih Maradoninih dana, ali... odbrana trona ne da ne ide dobro, već se dešavaju i pomalo neverovatne scene: gazda kluba, Aurelio de Laurentis, rešio je da "prodrma" ekipu koju je stvorio novcem zarađenim u filmskoj industriji tako što ju je zaključao u hotelu, a "odgovor" je bio u jednom triler-stilu.

ОДГОВОР ГАЗДИ: Цео Напуљ слави момка из јужне српске покрајине, а има и зашто!

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, De Laurentis je, naime, "zaključao" kompletan prvi tim Napolija u jedan hotel, gde je rešio da tokom ove sedmice igrači tamo budu do naredne utakmice "kako bi razmislili o svojim postupcima".

Ekipa je, izgleda, dobro razmislila pa je posle debakla protiv Torina (3:0) pobedila Salernitanu rezultatom 2:1 posle preokreta i golom u šestom minutu sudijske nadoknade vremena.

Kad je Salernitana povela na stadionu Dijego Armando Maradona u 29. minutu golom Antonija Kandreve, navijači Napolija su se uplašili da će to biti četvrta utakmica u nizu bez pobede u Seriji A. 


Da ne bude tako, pobrinuo se junak preokreta i pobede, defanzivac rođen u Prištini Amir Rahmani. Prvo je u četvrtom minutu nadoknade poluvremena izborio penal koji je u gol pretvorio Mateo Politano, a onda je i sam postigao gol u 90+6. minutu za veliku pobedu koja je zadržala Napoli u trci za četvrto mesto, koje vodi u Ligu šampiona.

Napoli je sada šesti sa 31 bodom, Salernitana je ostala poslednja sa 12 bodova.


U drugom meču odigranom u istom terminu Đenova i Torino su odigrali bez pogodaka. Gol gostiju uspešno je sačuvao standardni čuvar mreže reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić, dok je njego saigrač iz državnog tima Ivan Ilić takođe odigrao svih 90 minuta. 

Na tabeli Serije A Torino je deseti sa 28 bodova, a Đenova 12. sa šest manje.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?