SAGA KONAČNO GOTOVA: DŽejdon Sančo napustio Junajted i vratio se kući

Tanjug

11. 01. 2024. u 19:35

FUDBALER Mančester junajteda Džejdon Sančo nastupaće do 30. juna za Borusiju kao pozajmljen igrač, saopštio je ovog četvrtka klub iz Dortmunda.

САГА КОНАЧНО ГОТОВА: Џејдон Санчо напустио Јунајтед и вратио се кући

Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Ovaj 23-godišnjak je već igrao za "milionere" od 2017. do 2021. godine, a potom je prešao u redove "crvenih đavola" za 85 miliona evra. On je za klub sa "Old traforda" odigrao 82 meča i postigao je 12 golova.

Sančo je van tima Mančester junajteda od avgusta prošle godine, pošto se sukobio sa menadžerom Erikom ten Hagom. Holandski trener je tvrdio da je Englez van tima, pošto je loš na treninzima, a fudbaler je potom istakao da je "žrtveni jarac" u klubu.

- Kada sam danas ušao u svlačionicu, osećao sam se kao da se vratio kući. Poznajem klub, uvek sam bio veoma blizak sa navijačima i nikada nisam izgubio kontakt sa ljudima iz Borusije. Jedva čekam da ponovo vidim svoje saigrače, izađem na teren, postižem golove i pomognem klubu da se plasira u Ligu šampiona - rekao je Sančo, prenosi zvanični sajt kluba.

On je za prvi tim Borusije od 2017. do 2021. odigrao 137 meča i postigao 50 golova. Za reprezentaciju Engleske od 2018. do 2021. nastupio je na 23 utakmice i tri puta se upisao u listu strelaca.

BONUS VIDEO: ZVEZDA POČELA PRIPREME: Vladan Milojević odradio prvi trening po povratku u klub

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!