MIJAILOVIĆ NAJBOLJI TRENER U VRŠCU: Organizacija fudbalskih trenera dodelila godišnje priznanje

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

28. 12. 2023. u 12:19

TRENERSKA organizacija Gradskog fudbalskog saveza Vršca proglasila je Nenada Mijailovića za najboljeg fudbalskog trenera u 2023. godini.

МИЈАИЛОВИЋ НАЈБОЉИ ТРЕНЕР У ВРШЦУ: Организација фудбалских тренера доделила годишње признање

Foto: B.Josimov

Ovaj iskusni strateg je u prošloj sezoni vodio OFK Vršac u Prvoj ligi Srbije i izborio opstanak, što ga je i kvalifikovalo za ovo priznanje. Sezonu 2023/24. počeo je kao pomoćnik u superligašu Novi Pazar, zatim je preuzeo Kolubaru iz Lazarevca i na kraju Železničar iz Pančeva.

-Najdraže je priznanje od kolega i prijatelja iz kuće u kojoj sam ponikao. Nadam se da sam ga zaslužio predanim radom. Svi moramo biti ponosni na činjenicu da Vršac ima klub koji je godinu i po dana stabilan drugoligaš i što je ostvario veliki uspeh plasmanom među osam najboljih u Kupu Srbije. OFK Vršac će zauvek biti u mom srcu, zajedno sa svim ljudima koji su doprineli da dođem do Superlige i do ovog priznanja – rekao je Mijailović na svečanosti u Vršcu.

Predsednik Trenerske organizacije Aleksandar Kakovan istakao je i da su treneri koji rade sa klubovima u nižim rangovima takođe napravili dobre rezultate, kao i da su posebno ponosni na masovnost, rad i rezultate mlađih kategorija.

Trenerska organizacija trenutno broji oko 40 članova, a odskoro su pojačani i sa petoricom novih mladih stručnjaka, koji su položili za C licencu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)