JUNAJTED OSTAJE BEZ ASA? Stigla ponuda iz Saudijske Arabije i na Old Traford

Tanjug

25. 12. 2023. u 22:07

FUDBALER Mančester junajteda Rafael Varan mogao bi u zimskom prelaznom roku da pređe u Al Itihad, prenose britanski mediji.

ЈУНАЈТЕД ОСТАЈЕ БЕЗ АСА? Стигла понуда из Саудијске Арабије и на Олд Трафорд

Foto: EPA-EFE/TIM KEETON

Francuz je u poslednjih nekoliko meseci imao problema sa povredama, a ove sezone je odigrao 14 utakmica i postigao je jedan gol.

Britanski mediji navode da čelnici kluba sa "Old Traforda" planiraju da u naredna dva prelazna roka prodaju najmanje sedmoricu fudbalera, a među njima se nalazi i Varan.

Direktor fudbalera Junajteda Džon Murtou je proteklih dana boravio u Saudijskoj Arabiji gde je sa nekoliko klubova navodno pregovarao o transferima Varana, Džejdona Sanča, Kazemira i Antonija Marsijala.

Britanski mediji ističu da štoper razmišlja o ponudi Al Itihada, ali francuski fudbaler bi najviše želeo da promeni sredinu na kraju sezone. On navodno ima i ponudu da se vrati u Real gde bi mogao da zameni povređenog Davida Alabu.

Ovaj 30-godišnjak je u Mančester junajted stigao 2021. godine upravo iz "kraljevskog kluba".

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024