TRAGEDIJA: Golman i trener poginuli u saobraćajnoj nesreći

Filip Milošević

21. 12. 2023. u 17:32

Dvojica članova alžirskog prvoligaškog kluba Muludija iz grada Al Bajad, poginula su danas u saobraćajnoj nesreći, kada se autobus koji je vozio prvotimce i članove stručnog štaba prevrnuo na putu u gradu Suger, na severozapadu zemlje.

ТРАГЕДИЈА: Голман и тренер погинули у саобраћајној несрећи

Screenshot / RTS.rs

Kako je saopšteno iz Fudbalkog saveza Alžira, u nesreći su poginuli rezervni golman Zakarija Buzijani i pomoćni trener Halid Muftah, prenosi AP.

Ostali koji su se našli u autobusu su u stabilnom stanju.

Lokalni mediji javili su da se autobus koji je prevozio tim prevrnuo za vreme vožnje ka gradu Tizi Uzou, u kojem je Muludija trebalo da u petak odigra ligaški meč protiv JSK Kabilije.

- U jeku bolne tragedije koja je zadesila alžirski fudbal, Fudbalski savez Alžira odlučio je da obustavi sve fudbalske aktivnosti planirane za kraj ove nedelje u celoj zemlji - navodi se u saopštenju.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

8, 11 ili 12 dana avionom na AFRIČKOM MEDITERANU već od 380 €. Otkrijte!