SADA I DEFINITIVNO: Otklonjena dilema da li Erling Holand dolazi u Beograd na meč Lige šampiona protiv Crvene zvezde

Novosti online

10. 12. 2023. u 19:37

Ono što se spekulisalo sada je i izvesno, a to je da Erling Holand neće igrati u duelu protiv Crvene zvezde u šestom kolu Lige šampiona.

САДА И ДЕФИНИТИВНО: Отклоњена дилема да ли Ерлинг Холанд долази у Београд на меч Лиге шампиона против Црвене звезде

Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Mančester siti je danas u gostima pobedio Luton 2:1 u meču 16. kola Premijer lige, a Holand nije igrao zbog povrede. On se povredio pre četiri dana na duelu sa Aston Vilom.

- Dan posle utakmice protiv Aston Vile nije mogao da hoda normalno. U subotu sam pričao sa njim i rekao mi je da se oseća mnogo bolje, da može da hoda i da ga ne boli. Zato ćemo da vidimo, dan za danom, kako se situacija bude razvijala. On je važan za naš klub, to je sigurno. Ali tokom sezone se dešavaju ovakve stvari, povrede, suspenzije, problemi, moramo da se prilagodimo - rekao je Gvardiola.

Gvardiola je potom rekao da za Bi-Bi-Si (BBC) da očekuje da će Haland da bude spreman za Svetsko klupsko prvenstvo.

- Ne znam (dužinu povrede). Iz nedelje u nedelju, iz dana u dan, videćemo šta će da bude. Nadamo se da će biti spreman za meč sa Kristal Palasom naredne nedelje. Ako ne bude za taj meč, verujemo da ćemo ga imati za Svetsko klupsko prvenstvo - izjavio je Gvardiola.

Britanski mediji navode da Mančester siti neće moći da računa na Holanda na meču sa Crvenom zvezdom u poslednjem kolu Lige šampiona. "Crveno-beli" će u sredu na svom terenu dočekati Mančester siti u šestom kolu grupe G Lige šampiona.

Duel Mančester sitija i Kristal Palasa u Premijer ligi je na programu 16. decembra.

Svetsko klupsko prvenstvo biće odigrano od 12. do 22. decembra u Saudijskoj Arabiji.

Mančester siti će prvi meč odigrati u polufinalu ovog takmičenja i to 19. decembra sa pobednikom duela između meksičkog Leona i japanske Urave.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!