RANJEN SUDIJA SA UEFA LICENCOM: Rat u Izraelu uzima sve veći danak

Novosti online

09. 12. 2023. u 19:45

Sudija najjačeg fudbalskog ranga u Izraelu i arbitar sa licencom UEFA teško je ranjen u petak uveče, dok je, kao rezervista, učestvovao u sukobima sa Hezbolahom na severu Izraela.

РАЊЕН СУДИЈА СА УЕФА ЛИЦЕНЦОМ: Рат у Израелу узима све већи данак

FOTO: M. Vukadinović

Izraelsko udruženje fudbalskih sudija navelo je da je sudija izraelske Premijer lige Niv Steif (28), koji služi u oklopnom korpusu Izraelskih odbrambenih snaga (IDF), zadobio povrede nakon udara protivtenkovskog projektila, preneo je Tajms of Izrael.

On je prebačen helikopterom u bolnicu u Haifi, gde je imao nekoliko teških operacija, a sada je u stabilnom stanju, dodaje se u saopštenju.

Udruženje sudija navodi da su njihovi predstavnici posetili Steifa u bolnici i da će njemu i njegovoj porodici pružiti neophodnu pomoć dok se ne oporavi.

- Niv je mlad i obećavajući sudija, ujedno je jak momak, uvereni smo i molimo se da će uspeti da prevaziđe povrede i nastavi sa normalnim životom, kako privatno, tako i profesionalno - navodi se u saopštenju.

Steif je bio četvrti sudija ove sezone u kvalifikacijama za Ligu konferencija, na mečevima Škupi-Levski i Torpedo Kutaisi - Sarajevo, u julu.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!