ŠTA KAŽU RUSI? Oglasili se iz Moskve o dolasku Buvača u Zvezdu

Novosti online

05. 12. 2023. u 12:49

KAO bomba odjeknula je vest ovog jutra da bi Barak Bahar, ako ne ostvari dobar rezultat u večitom derbiju sa Partizanom, mogao da bude bivši, a na njegovo mesto bi navodno došao Željko Buvač.

ШТА КАЖУ РУСИ? Огласили се из Москве о доласку Бувача у Звезду

Foto: EPA

Dugogodišnji pomoćnik Jirgena Klopa je trenutno zamenik generalnog direktora moskovskog Dinama. I navodno nije blizu prelaska u Crvenu zvezdu - tvrde ruski mediji!

Jedan od eminentnijih tamošnjih portala "Sport Ekspres" navodi da Buvač nije ni pričao na tu temu sa čelnicima kluba.

- Mogao je Buvač, da je želeo, da vodi i Dinamo, ali o tome nije bilo govora. U moskovski klub je došao i sa stavom da ne želi da bude trener. Prema našim saznanjima, 62-godišnji Buvač je potpuno zadovoljan svojom ulogom u Dinamu, gde se bavi transferima, ali ima priliku da ostane u senci - piše "Sport Ekspres.

Dakle, ruski mediji su demantovali srpske, Buvač se ne oglašava, zanimljivo će biti da se prati nastavak ove sage kojoj se za sada ne nazire kraj. Pogotovo će biti još interesantnije ako Bahar ne ostvari dobar rezultat u večitom derbiju i šta u crveno-belom delu Beograda posmatraju kao pozitivan skor protiv Partizana, možda i remi u gostima zadovoljava apetite Zvezdana Terzića i saradnika. 

Za sada, Bahar je trener Zvezde, a Buvač ćuti i prati dok Rusi demantuju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)